Friday, February 5, 2010

Makan..Makan..dan Makan lagi....

actually ni request from my brother..dia suh aku wat makan-makan kt umah aku...since aku dpt rezeki lebih last month so better gak wat kenduri kecil-kecilan...aku decide nak buat mlm esok sebab esok aku cuti..so ada masa nak prepare fud tuk mlm tu..aku xjemput sesiapa pun..just my family members (including my MIL's family)...so planning menu for tomorrow night:-

1) Steamboat (request from my bro gak)-ish!! asik request je la mamat ni...
- 2 soup (tomyam & normal) - will prepare by my mother

2) Spaghetti - bolognaise & carbonara

3) Pizza - import from kak liza

4) Nugget - side fud

Esok lunch menu aku nak try prepare nasi beriani..ha..ha..ada bran ka???....wait and see ya..nanti aku upload gambonyer kalau menjadi la...so mlm ni nak g shopping.....jomm!!...

1 comments:

si pOlan said...

kak win!!!!sumpah kite nga lapo neyhhh (--!)