Friday, August 6, 2010

Jamuan Sempena Menyambut Ramadhan

makan..makan...makan....dan makan lagi....ha..ha..hari ni ofis aku buat potluck lagi..kali ni sempena majlis kesyukuran & menyambut bulan Ramadhan.....memangla geng2 ofis aku ni suka buat makan-makan..sal tu kitaorg semua comel-comel....tp yg bestnya majlis makan-makan ni dapat mengeratkan silaturrahim sesama staff dan bos-bos....kitaorg kt sini semua ambil bahagian..tu yang syiok......kali ni aku masak simple je..sebabnya aku mengalami batuk-batuk dan menyebabkan suara aku jd ROCK!!....he...he...aku masak asam pedas ikan pari....xtaula rasa cmner sebab deria rasa aku mcm xde rasa....he..he...so kalau yang makan tu rasa pelik2 abaikan la ye..he..he...so nanti layan je la gambar2 yang akan aku upload kemudian..tunggu ye...


AYAM GORENG - MENU KAK NORSY

SAMBAL SOTONG-MENU KAK FIZA

RENDANG AYAM -MENU EN. SHAHRUL

AYAM MASAK MERAH - MENU PUNITHA

ASAM PEDAS IKAN PARI- MENU AKU LER!!...


TOFU JEPUN BLACK PEPPER - MENU KAK YASMI



BUAH-BUAHAN - MENU MS TAN


BIHUN GORENG- MENU SUHAIMI

AGAR-AGAR KELAPA - MENU KAK NARIZAH



LEMANG & KETUPAT - HASIL TUNJUKKAN EN. GHANI



BUAH-BUAHAN - MENU EN. RIZWAN

GULAI IKAN - MENU EN. AZRI


BUDU - MENU EN. AZRI


AYAM MASAK HITAM - MENU IWAN (ADIK AKU LER)


SAMBAL & ULAM - MENU KAK NAB


SAMBAL TERUNG - MENU KAK NAB



SAYUR CAMPUR - MENU KAK NORSY


DAGING PASANG DUA - MENU IMA (nama menu ni tuan dia bgtau sendiri)


RENDANG AYAM NEGERI 9 - MENU EN. GHANI


PUDING JAGUNG - MENU KAK NOOR

Antara hasil-hasil kraptangan yang tak seberapa....mak aii penuh meja dah tu....xseberapa lagi ka???????....sendiri jawap no....

1 comments:

iswatie "colours of life" said...

sedap nya tgk gambaq makanan....