Tuesday, June 22, 2010

Injured again

sempena ngn WORLD CUP ni kan..aku yg xde kena mengena pun leh injured..alahai..sebabnya aku terpelecok depan porch umah mak aku..huhhuuuhu..jatuh tergolek cam nangka busuk..maallluuu!!!....maybe sebab sandal yg aku pakai tu kot....ari tu pun jatuh masa pakai sandal tu....kaki kanan aku tergeliat kt buku lali....uurrmmm pedih + sengal....malam tu gak g ngurut..esoknya apa lagi...kaki aku mula membengkak sehinggakan nak pijak lantai pun ngilu je rasa...nak g toilet sampai nangis2..cian aku kan....semalam amik coti....lepak kt umah..rest2 kan kaki yg injured ni....ari ni dah start masuk opis lik.....tp buku lali masih bengkak....gamaknya nak turun tangga mesti cam penguin 'menan' tu kan....huhhuuuhuu.....dah nasib...

2 comments:

iswatie "colours of life" said...

ler..kalah player football tendang bola masuk gol.....

apa2 take care awin

Emy Amir said...

farah, kiter pun pernah tergolek dok kat airport..malu tak ingat sebab kan ramai orang kat airport tuh kan...

tak pakai heels pun, pakai sandal je...owcchh!!! ;)